Eng

Hawker

F_hawker_restaurant_10

Hawker

Tipologia: Restaurant 
Situació: c/Casp, Barcelona
Any: 2017
Mida:  230 m2
Client: Privat
Fotografia: Marta Fernández Canut

El desig d’una relació directe i constant entre comensal i procés d’elaboració del menjar és irrenunciable pel client. El venedor ambulant, hawker , transporta el seu restaurant sobre rodes, s’atura al lloc indicat, el desplega i prepara davant de l’usuari el seu menjar. El projecte busca generar una experiència similar a l’interior del local per fer brillar a la veritable protagonista del restaurant, la carta, una reinterpretació de l’street food asiàtic i llatinoamericà.

Com que els recursos són limitats, s’aposta per la introducció d’un sol element que concentra tota l’activitat i que és capaç d’articular l’espai per si sol: la barra. Una gran superfície vermella es desplega i recorre el local i en configura tots els racons. La barra és el punt de trobada entre el menjador i la cuina que queda completament oberta a l’espai.

Predominen el negre i el vermell  que busquen evocar els night clubs  cinematogràfics com els de Wong Kar Wai, mantenint el caràcter underground de l’experiència gastronòmica que s’hi serveix.

més informació

+

-

Mad men - Matthew Weiner i In the Mood for love - Wong Kar-Wai

tit

n|t